DSC07256

Ας συστηθούμε! Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που μας αρέσει να δημιουργούμε και να ωθούμε και τους άλλους ανθρώπους να δημιουργούν. Η χειροτεχνία είναι ένα σημαντικό μέσο έκφρασης. Μέσω αυτής της ιστοσελίδας σας παρέχουμε όλα τα υλικά που βρίσκουμε στην αγορά και μπορούν να σας φανούν χρήσιμα, κυρίως για κατασκευή τσάντας, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ μπορεί να θελήσετε να κατασκευάσετε. Πολλά από αυτά είναι χειροποίητα και φτιάχνονται ανά παραγγελία. Σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να έχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς και την πιο πλήρη και άμεση εξυπηρέτηση, ώστε όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και τον κόσμο να έχετε πρόσβαση σε όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά/στοιχεία ώστε να εκφράζεστε όπως ακριβώς θέλετε, χωρίς τεχνικούς περιορισμούς στην φαντασία σας. Οι κωδικοί μας συνεχώς ανανεώνονται. Επισκεφτείτε το e-shop μας και αποκτήστε ότι θέλετε με λίγα κλικ. Ακόμα κι αν δεν βρείτε κάτι, ζητήστε το μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο για να σας εξυπηρετήσουμε. Σας καλούμε κι εσάς να μοιραστείτε το όραμά μας για πιο εύκολες χειροτεχνίες. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!

Οι φελλοί που χρησιμοποιούμε:

 1.  Απλός φελλός (Κωδικός C1) Φυσικός φελλός C1
 2.  Με ακανόνιστα σχήματα (Κωδικός C2) Φελλός με ακανόνιστα σχήματα (c2)
 3. Φελλός μωσαϊκό (Κωδικός C3) Φελλός μωσαϊκό (c3) σε δύο επιλογές διαστάσεων.
 4. Φελλός με χρυσό (Κωδικός C4) Φελλός με χρυσό (c4)
 5. Φελλός με ρίγες και ασημί λεπτομέρειες (Κωδικός C5)  Φελλός με ρίγες και ασημί λεπτομέρειες (c5)
 6. Γκρί φελλός με ρίγες (Κωδικός C6)Γκρι φελλός με ρίγες (c6)
 7. Φελλός με ρίγες και χρυσές λεπτομέρειες (Κωδικός C7) Φελλός με ρίγες και χρυσές λεπτομέρειες (c7)
 8. Μαύρος φελλός σε φυσικό σχέδιο (Κωδικός C13) 


Δείτε όλα τα είδη φελλού εδώ!

Ιδιότητες φελλού:

Ο φελλός είναι ένα φυσικό υλικό με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Η επεξεργασία του έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και δίνει σε αυτό το υλικό ιδιότητες που θα τις ζήλευαν και τα πιο ακριβά υλικά. Η αντοχή του είναι εξαιρετικά υψηλή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς φόβο στις περισσότερες κατασκευές, ενώ με την κατάλληλη ενίσχυση μπαίνει ακόμα και σε λουριά για τσάντες. Επίσης, η φυσική του υφή δίνει μια ξεχωριστή εμπειρία σε όποιον το αγγίζει. Ο φελλός αποπνέει με αυτή του την ιδιότητα ένα αέρα καλοκαιριού, αλλά κρύβει ένα ακόμα μυστικό! Ενώ πολλοί θα νόμιζαν ότι ως φυσικό υλικό θα ήταν ευαίσθητο στο νερό, παρόλαυτά είναι απόλυτα αδιάβροχο. Έτσι γίνεται το ιδανικό πάντα φρέσκο και μοντέρνο υλικό για να το χρησιμοποιούμε σε αξεσουάρ όλων των εποχών!

 

Χρήση & Εποχικότητα:

Μην φοβηθείτε να κρατήσετε αξεσουάρ με μέρη από φελλό σε καμία εποχή του χρόνου. Είναι τόσο καλοκαιρινό, όσο και χειμερινό υλικό που κάνει όλες τις δημιουργίες ξεχωριστές είτε αν χρησιμοποηθεί σε μικρές λεπτομέρειες, είτε σε μεγαλύτερα κομμάτια.

Flat-shoulder-bag-featuring-mosaic-cork-and-khaki-bottom-1

Κάνοντας μια παραγγελία από εμάς θα πρέπει να γνωρίζετε:

Όλα μας τα προϊόντα φτιάχνονται επί παραγγελία ειδικά εσάς. Δεν υπάρχει έτοιμο στοκ και λύσεις ιδανικές για όλους. Κάθε παραγγελία την αντιμετωπίζουμε ως ιδιαίτερη και προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι όταν θα την παραλάβετε. Για αυτό τον λόγο ο χρόνος επεξεργασίας κάθε παραγγελίας και κατασκευής των προϊόντων που θα μας ζητήσετε μπορεί να είναι από 1 μέχρι 6 εργάσιμες ημέρες.

 

Τρόποι πληρωμής κατά την παραγγελία:

1) Με μετρητά ή κάρτα στη εργαστήριό μας.

2) Με τους παρακάτω τρόπους μέσω του e-shop μας:

 • Με κάρτα μέσω Πειραιώς.
 • Μέσω Paypal.
 • Με απευθείας κατάθεση  (όχι μεταφορά από άλλη τράπεζα) σε τραπεζικό λογαριασμό.
 • Με αντικαταβολή.

3) Με απευθείας κατάθεση (όχι μεταφορά από άλλη τράπεζα) στους παρακάτω λογαριασμούς κατόπιν συνεννόησης:

Τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος: Νάσιου Νικόλαος
Αρ.Λογαριασμού: 5032-050979-081
IBAN: GR62 0172 0320 0050 3205 0979 081
Αιτιολογία: Την επωνυμία ή το όνομά σας

Τράπεζα Alpha Bank
Δικαιούχος: Νάσιου Νικόλαος Ιωάννη
IBAN: GR2401401040104002340019111
Αιτιολογία: Την επωνυμία ή το όνομά σας

Σε περίπτωση πληρωμής με κατάθεση, ενημερώστε μας τηλεφωνικά ή με email στο sales@youniquelab.gr στέλνοντας το καταθετήριο για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας.

*** Για οποιαδήποτε χρήση του συγκεκριμένου ιστότοπου θα πρέπει να γνωρίζετε και να αποδέχεστε πλήρως τους Όρους Χρήσης.